Creativa > Vrijwilligers

VRIJWILLIGERSWERK IN CREATIVA 

Doelstelling:

Creativa Schelle vzw wil jongeren en volwassenen, ongeacht geslacht en overtuiging, uit eigen en omliggende gemeenten gymnastieklessen aanbieden in kwaliteitsvolle omstandigheden en onder professionele begeleiding.Wij willen de algemene conditie onderhouden en verbeteren en meewerken aan de sociale vorming van onze leden. 

Vrijwilligerswerk: Om onze doelstellingen te bereiken, werkt de vereniging met een aantal enthousiaste vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. Velen van hen spenderen een groot deel van hun vrije tijd aan de vereniging. Zij vormen dus het hart van Creativa.Het bestuur wil dan ook zijn bijzondere waardering voor deze vrijwilligers uitspreken. Onze vrijwilligers kunnen zich verdienstelijk maken als: 

-      Trainer, hulptrainer of assistent tijdens de lessen.

-      Bestuurslid of jurylid

-      Helper om voor en na de trainingen toestellen te zetten of weg te bergen.

-      Helper tijdens de evenementen zoals wedstrijden, turnfeest, demonstraties.....

Creativa heeft nood aan vele vrijwilligers en dit voor vele taken.Voelt U zich geroepen, neem dan contact op met de trainers van je afdeling of met iemand van het bestuur.De namen, telefoonnummers en mailadressen kan je vinden op onze website en op de informatiebrochure.

 Reglementering inzake vrijwilligerswerk: 

De wetgever heeft het vrijwilligerswerk gereglementeerd.Hieronder vindt U waaraan wij ons als club dienen te houden: