Creativa > Interesse

Ik wil turnen bij Creativa. Wat moet ik weten, wat moet ik doen?

U bent geïnteresseerd in gymnastiek en in Creativa in het bijzonder en U zoekt informatie.

U hebt reeds een belangrijke stap gezet. Proficiat!

Wat moet ik weten?

  1. Alle lessen gaan door in de turnzaal van de gemeentelijke basisschool (De Klim). Je kan de zaal bereiken langs de witte poort in de Rupelstraat gelegen tussen de huisnummers 12 en 16. Je gaat voorbij de fietsstalling door het kleine witte poortje tot de overdekte speelplaats. Links zie je de inkomdeur naar de turnzaal.
  2. Je hebt nog nooit geturnd, maar wil graag met ons meedoen. Geen probleem, we zullen je wel helpen en je rustig veel aanleren.
  3. Je hebt reeds recreatief geturnd en wil in competitie treden met andere gymnasten. Geen nood! Wij leren je alle knepen (zelfs tot zeer hoog niveau). Misschien bereik je wel het internationale niveau. Je kan bij Creativa in tumbling, acro en aerobics in competitie treden.

Wat moet ik nog weten?

  1. Je mag vooraleer definitief aan te sluiten 2X een proefles volgen. Ben je dan nog even enthousiast en wil je verder blijven trainen, dan krijg je van je trainer een inschrijvingsformulier en een welkomstbrochure. In deze brochure kan je vele inlichtingen vinden. Eens je betaling in orde is ben je verzekerd.
  2. Gymnasten die graag turnen maar niet in competitie willen treden hebben de volgende kledij nodig: gymnastiekpantoffels, een donkere short en een T-shirt, liefst van Creativa. Deze T-shirt is steeds te koop bij de trainers aan €12.
  3. Competitiegymnasten hebben een maillot of turnpak van de kring nodig. Dez maillot wordt op maat gemaakt bij Acron, Liersesteenweg te Mortsel en kan besteld worden bij de trainers.
  4. Sweaters van de kring zijn verkrijgbaar tijdens de training aan de prijs van €30

Je hebt toch nog vragen. Aan wie kan je die stellen?

Informatie in verband met:

Algemene zaken  Walter Van Linden  Tel: 03/8872374 of 0486/514196
Acro Sharon Vertommen Tel: 0496/027740
Tumbling
Trampoline
 Walter Van Linden Tel: 03/8872374
Aerobics Nuno Vieira / Rina MichielsTel: 0485/709132 of Tel: 0486/514196