Tachina Peeters is bezig aan een topjaar!
De trainingen in Engeland bij ‘Paddy’ in Andover beginnen hun vruchten af te werpen. Tachina won het Brits kampioenschap op 29 september in Sheffield.
De kers op de taart kwam in Valladolid Spanje, waar ze als eerste Belgische ooit de wereldbeker won.
Een zeer dikke proficiat Tachina.
We gaan nu in één rechte lijn naar het Wereldkampioenschap in Tokio Japan.
De verwachtingen zijn hoog gespannen en we dromen stilletjes van die medaille! We wensen haar natuurlijk alle succes toe.
Haar persoonlijke trainer Luk Goris zal alles op alles zetten om die droom waar te maken.

Ook onze andere gymnasten zijn niet stil blijven zitten.
Van 8 tot 12 oktober namen 8 van onze tumblers deel aan het internationale kampioenschap in Loulé Portugal. Onze gymnasten zijn al lang vaste deelnemers aan deze wedstrijd.
Dit jaar vlogen zij op dinsdag 8 oktober richting Faro, samen met enkele ouders, grootouders en het jurylid Evi. Walter, Rina en Luc hadden de reis al gemaakt met de auto.
Na de trainingsdagen op woensdag en donderdag gingen de kwalificaties door op vrijdag 11 oktober. Van de 8 gymnasten wisten er 5 zich te kwalificeren voor de finale op zaterdag.
Lounyss en Alicia behaalden een zilveren medaille.